Verkoop van nieuwe en gebruikte pallets

Wij verkopen gebruikte pallets van diverse afmetingen en met specifieke kenmerken. Daarbij is de betrouwbaarheid van de pallet en een constante kwaliteit erg belangrijk. Voor nieuwe pallets kunt u ook bij ons terecht. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om een goed advies uit te brengen. Elke afmeting en type kunnen we leveren.

077-398 8176 Een pallet aan informatie...

Gebruikte pallets

Ieder produkt en bijbehorend produktieproces stellen andere eisen aan een pallet. We proberen een goed beeld te vormen waar de pallets bij de klanten mee te maken krijgen. Soms moet de pallet droog zijn, vindt de opslag plaats in magazijnstellingen, is er transport over rollenbaan, wordt gebruik gemaakt van een pompwagen of gebruikt men alleen een heftruck, komen op de pallets dozen of zakken of losse produkten, etc. Dit nemen we als basis voor de te leveren pallets, waarbij de betrouwbaarheid van de pallet en een constante kwaliteit erg belangrijk is.

Alle gebruikte pallets die we binnen krijgen worden door ons uitgesorteerd en zonodig gerepareerd.
Wij hebben ervaren medewerkers in de werkplaats die weten wat de klanten voor specifieke eisen aan de pallet stellen. We sorteren en repareren dan ook veelal per klant de pallets uit, waarbij de kwaliteit centraal staat en de klant daarop vertrouwen kan.

Informatie over nieuwe pallets.

Werkplaats (Klik voor een grote weergave) eigen vervoer (Klik voor een grote weergave) overkapping (Klik voor een grote weergave)

Forwart internetbureau Sitemap